ZZG Tech Gizlilik Politikası

(ZZG ELEKTRONIK TICARET PAZARLAMA VE DANISMANLIK ANONIM SIRKETI, ZZG veya ZZG Tech) ve iştiraklerimiz gizliliğinizi korumayı taahhüt eder. Bu Gizlilik Politikası, ZZG web sitesini ziyaret edenlerden toplanan ve www.zzgtech.com adresinde sunulan kişisel bilgiler de dahil olmak üzere gizlilik uygulamalarımızı ve Lila c-ticaret platformunu (toplu olarak “ZZG Hizmetleri”) açıklamaktadır. Aşağıda aksi belirtilmedikçe (örn. Veri aktarımı ile ilgili olarak), bu Gizlilik Politikası bir hizmet sağlayıcı olarak kapasitemizde topladığımız bilgiler için geçerli değildir. Bunun yerine, bir Abonelik Hizmetleri Sözleşmesi'nin (veya bu tür her bir müşteriyle girmiş olduğumuz diğer bir ana sözleşmenin) hüküm ve koşulları bu tür tüm bilgiler için geçerlidir. Bu Gizlilik Politikası, hakkınızda topladığımız kişisel verilerden kimin sorumlu olduğunu, hangi kişisel verileri topladığımızı, bu kişisel verileri nasıl kullanacağımızı, kime açıklayabileceğimizi ve kişisel verilerinizle ilgili haklarınızı ve seçimlerinizi açıklar.

Yaş Kısıtlaması

13 yaşın altındaki ziyaretçiler hakkında bilerek kişisel veri toplamıyoruz.

Gizlilik Kalkanı

ZZG kişisel verileri topladığımız ülkede ve diğer ülkelerde işler. ZZG ve kontrolündeki bağlı ortaklıkları, Türk Kişisel Veri Koruma Kanunu (KVKK olarak bilinir) ve AB-Genel Veri Koruma Yönetmeliği ve ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesi ile uyumludur. ZZG, genel gizlilik ilkelerine bağlı olduğunu onaylamıştır; ihbar, seçim, ileri transfer için hesap verebilirlik, güvenlik, veri bütünlüğü ve amaç sınırlaması, erişim, rücu, icra ve sorumluluk.

Veri kontrolü

ZZG, Inc., ZZG Tech web sitesini kullanmanız yoluyla toplanan ve kullanılan kişisel verilerinizle ilgili olarak Avrupa Birliği veri koruma yasası amaçlı veri denetleyicisidir. Bunun nedeni, kişisel verilerinizin hangi amaçla kullanıldığını ve kişisel verilerinizi nasıl kullandığımızı dikte etmemizdir.

Kişisel Verilerinizin Toplanması

ZZG servisleri aracılığıyla ZZG, hizmetlerinin özellikleri aracılığıyla kişisel veriler toplar. Bize üçüncü bir tarafla ilgili kişisel veriler sağlıyorsanız, üçüncü tarafın bu tür kişisel verileri bizimle paylaşma iznine sahip olduğunuzu ve bu Gizlilik Politikasındaki bilgileri üçüncü taraflara sunduğunuzu onaylamış olursunuz.

ZZG, ZZG hizmetleri dışındaki hizmetlerin gizlilik politikalarından veya diğer içeriklerinden sorumlu değildir ve bu gizlilik politikasının koşulları diğer hizmetler veya içerikler için geçerli değildir.

Hangi Kişisel Verileri toplayacağız?

Hakkınızda aşağıdaki Kişisel Verileri toplayabilir ve kullanabiliriz:

  • Adınız, soyadınız, iletişim bilgileriniz (e-posta adresiniz ve telefon numaranız dahil)
  • Bizimle iletişim geçmişinizin ayrıntıları (kısa mesaj veya mesajlaşma servislerine göre arama ve mesaj kayıtları dahil)
  • Hizmetlerimiz hakkında verdiğiniz görüşler veya yorumlar.

ve kaydedilen çağrılar da dahil olmak üzere, bize zaman zaman sağlayabileceğiniz diğer Kişisel Veriler. Sizin hakkınızda 'hassas' veriler olarak bilinen herhangi bir veri, örneğin sağlığınız veya etnik kökeninizle ilgili bilgiler toplamadığımızı ve işlemediğimizi lütfen unutmayın.
İstediğimiz Kişisel Verileri vermemeyi seçerseniz, bir isteğe veya sorguyu yanıtlamamızı veya size hizmetlerimizi sunmamızı geciktirebilir veya önleyebilir.

Kişisel Verileriniz nasıl toplanır?

Kişisel Verilerinizin çoğunu, bizimle ilişkiniz ve iletişiminiz sırasında, verilerinizi www.zzgtech.com web sitesine yükleyerek veya telefonla (çağrılarımız kaydedilebilir), e-posta, metin, mesajlaşma hizmeti veya şahsen toplarız. Ancak, giriş izni tercihlerinize bağlı olarak doğrudan üçüncü taraflardan (ör. Facebook, Google vb.) Bilgi de toplayabiliriz.

Kişisel Verilerinizi nasıl ve neden işleyebiliriz?

Kişisel Verilerinizi, ZZG veritabanında profil ve ayrıntılar oluşturmamız için onayınızı verdiğiniz aşağıdaki şekillerde kullanabiliriz (ayrıca bilgilerinizin sisteme gönderilmesine izin vermeniz istenecektir).

  • Hizmetlerinizi hazırlamak ve sunmak, hizmetlerinizle ilgili herhangi bir görevi sürdürmek (Lila sohbet botu, Lila kapısı, Lila bağlantı, Lila c-ticaret, müşteri hizmetleri vb.) Dahil olmak üzere size hizmetlerimizi sunmak ve süreçleriniz.
  • Müşteri hizmetlerimizi değerlendirmek ve geliştirmek ve hizmetlerimizi sizin için daha değerli hale getirmek (kişisel çevrimiçi deneyiminizi zenginleştirmek için oturum açtığınızda web sitemizi ve grup şirketlerimizin web sitelerini uyarlamak dahil)
  • Sorularınızı ve isteklerinizi cevaplamak için
  • Eşit hizmet politikamıza uyumu izlemek için bilgilerinizi anonim olarak kullanmak
  • Pazar araştırmaları yapmak, müşteri analizi, satın alma duyarlılığı analizi, karmaşa analizi veya öneri sistemlerimizi oluşturmak vb.
  • Araştırmamızın sonuçlarını ve sizinle olan ilişkimizi ve iletişimimizi kaydetmek
  • Onayınızı verdiğiniz yerde, hizmetlerimiz hakkında referanslar ve yorumlar yayınlamamız için
  • Hizmetlerimiz, raporlarımız, tekliflerimiz ve müşteri etkinliklerimiz ile moda sektörü hakkında posta veya telefonla ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz doğrudan pazarlama iletişimi sağlamak. Doğrudan pazarlama amacıyla SMS, e-posta, sosyal medya ve / veya diğer elektronik iletişim kanalları aracılığıyla sizinle iletişim kurduğumuz yürürlükteki yasalar uyarınca gerekli olması halinde, bu sizin açık rızanızı sağlamanıza tabidir. İstediğiniz zaman, e-posta adresini kullanarak bizimle iletişime geçerek bizden doğrudan pazarlama alma izninize itiraz edebilir veya çekebilirsiniz: [email protected]
Zaman zaman bilgilerinizi yukarıda listelenmeyen başka bir amaçla işlemek, kullanmak veya açıklamak için onayınızı isteyebiliriz.

Kişisel Verilerinizi topladığımız ve işlediğimiz yasal gerekçeler

Kişisel Verilerinizi, aşağıdaki yasal nedenlerden birine veya daha fazlasına dayanarak yukarıdaki amaçlarla işleriz:

  • sizinle olan sözleşmemizin yerine getirilmesi veya bir sözleşmeye girmeden önce talebiniz doğrultusunda adımlar atmak;
  • meşru menfaatlerimiz veya üçüncü bir tarafın menfaatleri için;
  • nerede onay verdiğiniz; veya
  • yasal ve düzenleyici yükümlülüklerimize uymak.
  • Meşru menfaat, kendi haklarınız ve menfaatleriniz tarafından geçersiz kılınmadıkça, bilgilerinizi kullanmak için ticari veya ticari bir nedenimiz olduğu zamandır. Meşru menfaatlerimiz arasında e-ticaret işimizi sürdürmek, kayıtların yönetimi ve bakımı, müşteri ve müşteri ilişkilerinin yönetimi, hizmetlerimizin iyileştirilmesi ve hizmetlerimizin pazarlanması yer alıyor.

Kişisel Verilerinizi kimlerle paylaşıyoruz

Kişisel Verilerinizi, yalnızca Kişisel Verileri, hizmet olarak hareket eden şirketler ve / veya kuruluşlar gibi sözleşme kapsamındaki talimatlarımıza ('veri işlemcileri' olarak adlandırılır) uygun olarak işleyen bazı üçüncü taraf kuruluşlara verdiğiniz durumlarda açıklamamız gerekebilir. talep ettiğiniz hizmetleri sunmamıza veya bulut depolama sağlayıcıları, BT hizmet sağlayıcıları.

Veri işlemcilerimizin Kişisel Verilerinizi yalnızca Kişisel Verilerinizi korumak için uygun önlemleri aldıklarından memnun olduğumuzda işlemesine izin veririz. Ayrıca, Kişisel Verilerinizi yalnızca bize ve size hizmet sağlamak için kullanabilmelerini sağlamak için veri işlemcilere sözleşme yükümlülükleri uygularız.

Kişisel Verilerinizi, Kişisel Verilerinizi nasıl işlediklerine ve hangi amaç (lara) ('veri denetleyicileri' olarak adlandırılır) hakkında kendi kararlarını veren üçüncü taraflara da açıklayabiliriz; e-posta adresinizi veya telefon numaranızı bir müşteriye gönderirsek, bu kişisel verilerle ilgili olarak bir veri denetleyicisi haline gelecektir.

Herhangi bir yasaya veya mahkemenin kararına uymak için yasalar tarafından suçun tespiti, vergi veya harçların toplanması ile ilgili olarak açıklanması isteniyorsa, düzenleyici veya kolluk kuvvetleri ile bilgi açıklayabilir ve takas edebiliriz. (yetkili yargı alanında veya yasal işlemlerle bağlantılı olarak.)

Ayrıca, üçüncü tarafın bu şartlara uymayı kabul etmesi şartıyla, şirketimizin tüm varlıklarının tamamını veya büyük bir kısmını satma, birleşme, tasfiye etme, alma veya devretme durumunda bazı Kişisel Verileri üçüncü taraflarla paylaşmamız gerekebilir. Gizlilik Politikası. Genellikle, bilgi anonimleştirilir, ancak bu her zaman mümkün olmayabilir. Bilginin alıcısı gizlilik yükümlülüklerine tabidir.

Her durumda, Kişisel Verilerinizin yalnızca üçüncü taraflarca yasal amaçlarla ve geçerli Veri Koruma Yasası'na uygun şekilde kullanılmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

Uluslararası transferler

Topladığımız Kişisel Verilere diğer grup şirketlerimiz, müşterilerimiz ve Avrupa Ekonomik Alanı ('AEA') dışında bulunan üçüncü taraflar erişebilir. Buna göre, Kişisel Verileriniz, Veri Koruma Yasası'nda belirtildiği gibi yasalarının Kişisel Verilerin korunmasına ilişkin standartları karşıladığı düşünülmeyen bir bölgede AEA dışına gönderilecek veya buralardan erişilebilecektir.

Kişisel Verilerinizi AEA dışına aktardığımızda, bunu yalnızca bir sözleşme veya Veri Koruma Yasası kapsamında yetkilendirilmiş başka bir uygun mekanizma altında yapacağız. Bu, Kişisel Verilerinizin AB'de bizim için geçerli olan aynı yasal standartlara uygun olarak korunmasını sağlamak içindir.

Hangi bilgileri tuttuğumuzu nasıl öğrenirsiniz? Bu bilgileri düzeltebilir, değiştirebilir veya silinmesini isteyebilir misiniz ve hizmetlerimizden çıkabilir misiniz?

Veri Koruma Yasası kapsamındaki yasal haklarınız uyarınca, hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Veriler, bu Kişisel Verileri ne için kullandığımız ve kime açıklanabileceği hakkında bilgi talep edebilecek bir “konu erişim talebi” hakkına sahipsiniz. yanı sıra diğer bazı bilgiler. Genellikle böyle bir konu erişim talebine yanıt vermek için bir ayımız olur, ancak karmaşık talepler durumunda yanıt vermek için iki ay daha sürebiliriz.

Konu erişim isteği yaparsanız kimliğinizi doğrulama hakkını saklı tutarız. Tam olarak yanıt verebilmemiz ve isteğinize yanıt verirken belirli yasal muafiyetleri uygulamadan önce aradığınız belirli bilgileri bulmak için daha fazla bilgi talep edebiliriz. Açıkça makul olmayan veya aşırı erişim talepleriyle uğraşırken idari süre için ücret alabiliriz.

Veri Koruma Kanunu'na göre, bizden yazılı olarak talepte bulunabileceğiniz aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel Verilerinizin bir kopyası sağlanacaktır;
  • hakkınızda tuttuğumuz, yanlış veya eksik Kişisel Verileri düzeltmemizi istemek;
  • artık elimizde tutmamız veya işlememiz gerekmiyorsa, Kişisel Verilerinizi gecikmeden silmemizi istemek;
  • Kişisel Verilerinizi doğrudan pazarlama için kullanmamıza itiraz etmek için (iş uyarıları ve pazarlama malzemelerinden istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal etmek isteyebilirsiniz Yukarıdaki hususlarla ilgili olarak bizimle iletişime geçmek isterseniz lütfen bize e-posta gönderin: zzg @ zzgtech. com);
  • Kişisel Verilerinizi, kullanmaya devam etmek için geçerli bir meşru nedenimiz olmadıkça, yukarıda belirtilenler dışında bir amaç için kullanılmasına itiraz etmek ve / veya kısıtlamak; veya
  • Kişisel Verilerinizle ilgili olarak gerçekleştirdiğimiz tüm otomatik işlemlere (varsa) itiraz etmek;
  • belirli durumlarda Kişisel Verileri, Kişisel Verilerin otomatik yollarla işlendiği başka bir tarafa aktarmamızı istemek.

Tüm bu talepler, Kişisel Verilerinizin bizim adımıza işlenmesine katılan üçüncü taraf bir sağlayıcıya iletilebilir.

Yukarıda belirtilen haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen [email protected] adresinden bizimle iletişime geçin.

Bir talepte bulunursanız ve yanıtımızdan memnun değilseniz veya Kişisel Verilerinizi yasa dışı bir şekilde işlediğimize inanıyorsanız, Türkiye'deki kişisel veri koruma makamına ve kuruluşuna ve AB'deki diğer makamlara şikayet etme hakkınız vardır.

Bilgilerinizi ne kadar süreyle tutacağız?

Kişisel Verilerinizi, yalnızca yasal, muhasebe veya raporlama gereksinimlerini karşılamak da dahil olmak üzere, topladığımız amaçları yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklayacağız.

Kişisel Veriler için uygun saklama süresini belirlemek için, Kişisel Verilerin miktarını, niteliğini ve hassasiyetini, Kişisel Verilerinizin yetkisiz kullanımından veya ifşa edilmesinden kaynaklanan potansiyel zarar riskini, Kişisel Verilerinizi işleme koyma amaçlarımızı ve bu amaçlara başka yollarla ve geçerli yasal gerekliliklerle ulaşabiliriz.

Güncel olduğundan emin olmak için lütfen Kişisel Verilerinizde yaptığınız değişiklikleri bize bildirin; bu doğrultuda sahip olduğumuz bilgileri güncelleyeceğiz veya sileceğiz.

Bize internet üzerinden bilgi gönderme

Kişisel Verilerinize yetkisiz kişiler tarafından erişilmesini ve yasa dışı işlemlere, kazayla kaybedilmesine, imha edilmesine ve hasara karşı korunmak için uygun teknik ve kurumsal güvenlik önlemleri kullanıyoruz. Bununla birlikte, internetin doğası gereği bize internet üzerinden ilettiğiniz herhangi bir bilginin güvenliğini garanti edemeyeceğimiz veya güvence veremeyeceğimiz şekildedir.

Web sitelerimizi ziyaret edenler hakkında nasıl bilgi toplar ve bir araya getiririz

Ayrıca hizmetlerimizi geliştirmek için web sitemizi kullanan ziyaretçiler hakkında bilgi topluyoruz. Bu şekilde elde edilen bilgileri herhangi bir bireyin tanımlanabileceği şekilde kullanmayız ve yalnızca kullanıcılarımızı daha iyi anlamak ve tüm web sitesi kullanıcıları için toplu eğilimleri, en popüler sayfaları vb. belirlemek için kullanırız. Bu tür toplu verileri, bu amaçlara yardımcı olması için seçilen üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Ayrıca, ilginizi çekebilecek hizmetleri veya işleri tanımlamamıza yardımcı olmak için pazarlama profili oluşturabiliriz.

Çerezler

Sitemizden veya Hizmetimizden Çerezleri artık yukarıda açıklanan amaçlardan herhangi biriyle kabul etmek istemediğinize karar verirseniz, tarayıcınıza ayarlarını değiştirerek, Çerezleri kabul etmeyi durdurmasını veya Ziyaret ettiğiniz web sitelerinden gelen çerez. Tarayıcınızın teknik bilgilerine bakın. Ancak Çerezleri kabul etmezseniz, sitenin tüm bölümlerini veya hizmetin tüm işlevlerini kullanamayabilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakma veya değiştirme hakkında sorularınız varsa, lütfen aşağıda verilen iletişim bilgilerinden bize bildirin. Cihazınızda depolanan çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bunları yönetmek veya silmek için lütfen www.aboutcookies.org veya www.allaboutcookies.org adresini ziyaret edin.

Gizlilik Politikamızda Değişiklik

Bu Gizlilik Politikasındaki herhangi bir değişiklik bu web sitesinde yayınlanacaktır, böylece hangi bilgileri topladığımızı, nasıl kullandığımızı ve hangi durumlarda (varsa) açıkladığımızı her zaman bilirsiniz. Herhangi bir zamanda Kişisel Verileri bu Gizlilik Politikasında belirtilenlerden önemli ölçüde farklı bir şekilde kullanmaya karar verirsek veya toplandığı sırada size başka bir şekilde açıklanırsa, sizi e-posta ile bilgilendiririz.

İletişim

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili sorularınız varsa veya Kişisel Verilerinizi yukarıda açıklandığı şekilde nasıl kullandığımıza ilişkin daha fazla talepte bulunmak isterseniz, lütfen şu adrese başvurun: [email protected] Lütfen bu e-postayı başka bir amaçla kullanmayın. Siparişinizle ilgili talepleriniz için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Bu Gizlilik Politikası en son 27 Mart 2020'de revize edilmiştir.